EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Η Νovartis στη Βουλή, η SANOFI και Ελληνες γιατροί σε χιονοδρομικό κέντρο της Βουλγαρίας

Αρχισε το μεγάλο ξεκατίνιασμα στη Βουλή για την Novartis την ίδια στιγμή η ανταγωνιστική Sanofi άδραξε την ευκαιρία και κάνει διαφημιστική καμπάνια ενώ όπως αποκαλύπτει ο Γιάννης Σιδέρης στο άρθρο του στο liberal.gr σε χιονοδρομικό κέντρο της Βουλγαρίας φαρμακευτική εταιρεία φιλοξενούσε το τριήμερο Ελληνες γιατρούς. Τα ίδια Παντελάκη μου, τα ίδια μου Παντέλη μου…

Γράφει ο Γιάννης Σιδέρης:

Και ενώ έσπειραν ανέμους στο πολιτικό σκηνικό, αδιαφόρησαν για το ίδιο το σκάνδαλο Novartis, γιατί ως διασπάθιση των χρημάτων του λαού ουδόλως τους ενδιέφερε, ει μη μόνον στο μέτρο που θα μπορούσαν να εμπλέξουν πολιτικούς αντιπάλους. Εξ ου και η τακτική των φαρμακευτικών εταιρειών συνεχίζεται απαράλλακτη. Φίλοι που βρέθηκαν το τριήμερο σε χιονοδρομικό κέντρο της Βουλγαρίας (δεν έχει σημασία ποιο), συνάντησαν Έλληνες γιατρούς μετά των οικογενειών τους, να απολαμβάνουν τη φιλοξενία φαρμακευτικής εταιρείας που δραστηριοποιείται εν Ελλάδι. Δεν ήταν εκεί καν υπό το πρόσχημα συνεδρίου. Απλώς έκαναν πληρωμένες από την φαρμακευτική διακοπές!

Κατά τ΄άλλα όσοι δεν βαριέστε δείτε το αδιάφορο ξεκατίνιασμα της Βουλής:






πηγη

Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID