EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Ο ΑΘΑΝΑΤΟΣ ΜΙΚΗΣ,ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ, ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ Η...NOVARTIS!

Ενας συγκλονιστικός Μίκης Θεοδωράκης,με μια ομιλία στα βήματα του Κολοκοτρώνη σημάδεψαν την τεράστια εθνική συγκέντρωση στο Σύνταγμα και προφανώς τα επόμενα βήματα των ελληνικών κυβερνήσεων.

"Εμείς κρατάμε το κλειδί για την παγκόσμια αναγνώριση των Σκοπίων. Χωρίς το δικό μας ναι όσες χώρες στον πλανήτη και αν αναγνωρίσουν τα Σκόπια με το όνομα Μακεδονία δεν σημαίνει τίποτα χωρίς την συμφωνία της Ελλάδας. Αυτό δεν πρέπει να το κάνουμε ποτέ όσοι και όποιοι και όσο και αν μας πιέσουν και μας απειλήσουν " είπε ο γεννημένος την 29η Ιουλίου 1925 Μίκης στην διάρκειας 27 λεπτών ομιλία του.

Μια ομιλία που είχε τη δομή και το πάθος εφήβου και με την οποία δεν δίστασε να καταγγείλει τον φασισμό κάθε είδους.



Ιδιαίτερη βαρύτητα είχε η καταγγελία του Μίκη για "την πιο επικίνδυνη και πιο ύπουλη μορφή φασισμού, τον αριστερόστροφο φασισμό".
Η λαϊκή κινητοποίηση στα δυο συλλαλητήρια άναψε φώτα στην εθνική πορεία της χώρας, η οποία όπως είπε ο Μίκης πρέπει να είναι πορεία ενός λαού κυρίαρχου και ενωμένου σαν γροθιά.
Ο Μίκης δεν έμεινε σε καταγγελτικό λόγο, αλλά παρουσίασε θέσεις και είπε ότι η πορεία μας πρέπει να είναι φιλειρηνική προς τους γειτονικούς λαούς, αλλά να μην υποχωρήσουμε ούτε εκατοστό από τη θέση ότι τα Σκόπια και το Σύνταγμα πρέπει να αλλάξουν και το όνομα Μακεδονία να μην υπάρχει με καμία απλή ή σύνθετη ονομασία.

Το φως που άναψε το είδαν αρκετοί και μπήκαν. Ετσι ξαφνικά ο ΣΚΑΙ του Αλαφούζου, ο ίδιος που κατήγγειλε την κυβέρνηση Μητσοτάκη το 1990 ως κυβέρνηση Καμόρα και εθνικιστική γιατί δεν δέχεται τη σύνθετη ονομασία στο συλλαλητήριο του Συντάγματος έδειχνε αγκαλιά με τις πιο φανατικές φωνές.
Ειδαν το φως όλοι;
Προφανώς όχι...Η επιθυμία να πέσει η σημερινή κυβέρνηση για να μην προχωρήσει ο δικαστικός έλεγχος μεγάλων σκανδάλων υπερισχύει και πολλοί βρήκαν ευκαιρία να μετατρέψουν ένα συλλαλητήριο για το οποίο απηύθυναν κάλεσμα συμμετοχή και ο Πάνος Καμμένος και το κόμμα (ΠΡΑΤΤΩ) του κ. Κοτζιά σε αντικυβερνητική διαδήλωση.





Η αλήθεια είναι πως βοήθησε και η καταγγελία της κυβέρνησης απο τον Μίκη, ο οποίος την χαρακτήρισε κυβέρνηση μειοψηφίας και εθνομηδενιστών.
Αυτό μπορεί να ισχύει και να αφορά ορισμένους δήθεν αριστερούς πράκτορες και εισπράκτορες που κινούνται στον ευρύ κυβερνητικό συνασπισμό, αλλά για το τελευταίο πράγμα που μπορεί να κατηγορηθεί (π.χ.) ο καραμανλικός Πάνος Καμμένος, η βουλευτίνα Θεοδώρα Τζάκρη, και πολλά στελέχη της κυβέρνησης, από τη βόρειο Ελλάδα είναι ο εθνομηδενισμός.

Οι Αμερικανοί βρίσκονται μάλλον σε δίλλημα.
Το ανθρωπάκι της ιστορίας που ακούει στο όνομα Νιμιτς, μπορεί να λέει διάφορες μπούρδες, αλλά αν τις στηρίξουν θα έχουν τις εξής προοπτικές: Η ελληνική κυβέρνηση, την οποία στηρίζουν οι Αμερικανοί γιατί προωθεί την πολιτική ανατροπή της Διαπλοκής και την προώθηση της κάθαρσης θα χάσει την δεδηλωμένη εξαιτίας του Νίμιτς.
Ετσι όμως θα χάσουν και οι ίδιοι την κάθαρση. Εκτός και αν είναι επιλογή τους η κάθαρση να φτάσει ως εδώ, δηλαδή στο πουθενά...



Το στοπ στην διαδικασία κάθαρσης δεν φαίνεται όμως να είναι επιλογή των Αμερικανών, ιδιαίτερα δοθέντος του γεγονότος ότι το σκάνδαλο NOVARTIS τώρα μόλις ξεκινάει και έχει μπροστά του ακόμα και προανακρτική επιτροπή της Βουλής και ειδικό δικαστήριο για 3-4 πρώην Υπουργούς των κυβερνήσεων Νέας Δημοκρατίας ΠΑΣΟΚ για μίζες.

Το σκάνδαλο αυτό ανέδειξαν πρώτα τα ntokoumenta.gr την Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου 2018, ως προς τα ευρήματα για πρώην υπουργούς και την παραπομπή σε δίκη επιβεβαίωσαν και ενίσχυσαν με δικά τους ρεπορτάζ η εφημερίδα ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου και ο Κώστας Βαξεβάνης την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου.
Μάλιστα ο Κώστας Βαξεβάνης είχε περαιτέρω αποκάλυψη για βαλίτσα με ένα εκατομμύριο ευρώ που μπήκε στο Μαξίμου, φυσικά πριν την κυβέρνηση Τσίπρα.
Έκανε αναφορά και σε πασίγνωστο πρώην πρωθυπουργικό σύμβουλο με ειδικότητα στο ξέπλυμα βρόμικου χρήματος, με ανάμειξη και στο σκάνδαλο αυτό, το οποίο στοιχειοθέτησαν οι Αμερικανοί με μάρτυρες που κατέθεσαν στις ΗΠΑ και έκτοτε βρίσκονται υπο προστασία με την νομική υποστήριξη του γνωστού δικηγόρου Παύλου Σαράκη.
Οι Αμερικανοί θέλουν τα Σκόπια στο ΝΑΤΟ και στην Ευρωπαϊκή Ενωση μαζί με τα Δυτικά Βαλκάνια.





Αυτό σημαίνει ότι εκτός από το Μαυροβούνιο, το οποίο ήδη ενέταξαν, έχουν τεράστιο ενδιαφέρον για την Σερβία, το Κόσσοβο και την Αλβανία.
Η Σερβία έχει, όπως και η Ελλάδα προνομιακές σχέσεις με τη Ρωσία, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι οι Αμερικανοί δεν μπορούν να την εντάξουν στους ευρωπαϊκούς θεσμούς, ώστε να μπορούν να ελέγξουν καλύτερα το μουσουλμανικό τόξο απο τη Βοσνία προς τα Τίρανα και το Κόσσοβο, στο οποίο ήδη έχουν εντοπίσει δίκτυα φανατικών μουσουλμάνων εξτρεμιστών.

Προφανές είναι ότι ούτε η Ελλάδα, αλλά ούτε και οι ΗΠΑ και η Ευρώπη και η Ρωσία έχουν συμφέρον να αφήσουν ισλαμικές κυβερνήσεις (συμπεριλαμβανομένης του Ερντογάν) να κάνουν "παιχνίδια" με τον Ράμα ή τον Μπερίσα ή τον Χαραντινάϊ και μουσουλμάνους της Βοσνίας.

Ιδιαίτερα μετά την αποτυχία ένταξης αυτών των πληθυσμών σε κοινωνίες, όπως η Βρετανία, η Γαλλία, η Ολλανδία, η Γερμανία, το Βέλγιο, η Σουηδία, χώρες στις οποίες γεννήθηκαν και έζησαν και απο τις οποίες ξεπήδησαν φανατικές ομάδες που προκάλεσαν σφαγές στη Γαλλία, τη Γερμανία, τη Βρετανία...

Επομένως η Ελλάδα έχει συμφέρον να μην ισλαμοποιηθούν τα Σκόπια και πρέπει να πείσει τις ΗΠΑ και τη Δύση ότι υπάρχει κι άλλος δρόμος από την αθλιότητα του αλυτρωτισμού και την προώθηση μιας πρακτόρικης πολιτικής που φτιάχνει σε χάρτες 'Μακεδονία του Αιγαίου" και περιλεμβάνει τη Θεσσαλονίκη, την Εδεσσα, την Χαλκιδική.

Αυτό ακριβώς είναι το μήνυμα των τεράστιων σε όγκο και σε μηνύματα συλλαλητηρίων στη Θεσσαλονίκη και στην Αθήνα, ανήμερα της γέννησης του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη.



πηγη

Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook



ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID