EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Η κυβέρνηση θα αυξήσει τους μισθούς στο Δημόσιο

Η κυβέρνηση θα αυξήσει τους μισθούς στο Δημόσιο. Οι υπάλληλοι σε όλο το Δημόσιο τομέα θα «χαρούν» πολύ καθώς θα δουν αυξήσεις στους μισθούς τους. Οι μισθοί θα αυξηθούν ανάλογα με τα έτη υπηρεσίας. Αυτές οι αυξήσεις θα ξεκινήσουν από τον επόμενο μήνα κιόλας και οι πρώτοι υπάλληλοι που θα δουν το «πορτοφόλι τους να γεμίζει» είναι αυτοί που έχουν πτυχίο ΑΕΙ.

Την ίδια ώρα που οι μισθοί στον ιδιωτικό τομέα κατεβαίνουν, στον Δημόσιο τομέα ανεβαίνουν.

Γιατί συμβαίνει αυτό

Η κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα προσπαθεί να δημιουργήσει έναν κομματικό στρατό και βαδίζει στα χνάρια του Ανδρέα Παπανδρέου. Όπως φαίνεται λεφτά υπάρχουν, αφού η κυβέρνηση τα «πήρε» από την υπερ-φορολόγιση των επιχειρήσεων. Γίνεται σαφές ότι ο ΣΥΡΙΖΑ μαζί με τους ΑΝΕΛ προσπαθούν να «χαϊδέψουν» τα αφτιά των ψηφοφόρων ώστε αυτοί με την σειρά τους να στηρίξουν τον ΣΥΡΙΖΑ στις επόμενες εκλογές, όποτε και αν γίνουν.

Ερωτηματικά προκαλεί η κίνηση αύξησης του μισθού των Δημοσίων υπαλλήλων και πλέον φαίνεται πως είναι αρκετά πιθανό το σενάριο των εκλογών. Δεν είναι τυχαία η συγκυρία αφού η συγκυβέρνηση έχει χάσει το έρεισμα που είχε κάποτε στην Ελληνική κοινωνία. Με την καυτή «πατάτα» του Σκοπιανού να βρίσκεται ακόμα στο προσκήνιο, η κυβέρνηση ψάχνει τρόπους να αποπροσανατολίσει την οργισμένη Ελληνική κοινωνία. Σαν να μην έφτανε που οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ σχεδόν ξεπούλησαν το όνομα της Μακεδονίας, φάνηκαν και εντελώς ανίκανοι να διαχειριστούν το πρόσφατο περιστατικό στα Ίμια.

Με βάση όλα τα παραπάνω είναι πολύ «λογική» η κίνηση της αύξησης των μισθών στον Δημόσιο τομέα!


πηγη

Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID