EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

ΛΕΗΛΑΣΙΑ:ΦΑΡΜΑΚΑ 200 ΕΥΡΩ ΤΑ ΧΡΕΩΝΑΝ...3000 ΕΥΡΩ!

Oι άσπονδοι φίλοι του Παύλου Τσίμα έχουν αποφανθεί κατα καιρούς για τις ...αγάπες του. Αυτό για το οποίο δεν μπορεί κανείς να τον κατηγορήσει είναι για το τι λέει και ότι δεν ξέρει τι λέει.

Δεν κάνει έρευνα ποτέ. Δεν έχει παρουσιάσει ποτέ έρευνα και πεποίθησή μας είναι ότι αν πάει κάποιος και αφήσει στο γραφείο του ένα φάκελλο με στοιχεία για σκάνδαλα, ο ίδιος δεν θα ασχοληθεί. Διότι η "δουλειά" για την οποία πληρώνεται αδρά όλα του τα χρόνια είναι να...σχολιάζει και να λέει τι πιστεύει.



Έλεγε λοιπόν την Πέμπτη 8/2/2018, μετά την αποκάλυψη του σκανδάλου NOVARTIS στην εκπομπή του στο ράδιο Αλαφούζος ότι "δεν υπάρχουν στοιχεία να καταδικαστεί κανένας, δεν θα καταδικαστεί κανένας στο τέλος, αλλά θα μείνουν όλοι με τις υποψίες".
Και κινούμενος στη γραμμή των εμπλεκομένων απαξίωνε τους μάρτυρες ως ανώνυμους. Ενω ΟΛΟΙ γνωρίζουν ότι ΔΕΝ είναι ανώνυμοι, αλλά απλά δεν ανακοινώνονται τα ονόματά τους για να μην έχουν την τύχη των μαρτύρων στο NOOR 1, ΟΙ ΟΠΟΊΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΉΘΗΚΑΝ. Για να μην έχουν την τύχη του μάρτυρα του σκανδάλου Καρούζου, του Ιωσήφ Λιβανού, ο οποίος και μίλησε και διαθέτει στοιχεία για εκβιασμούς του να δώσει ποσοστά, από τα χρήματα που δικαιούται ως μάρτυρας αποκαλύψεων...

Οι αρχές γνωρίζουν τα στοιχεία των μαρτύρων και ορκίζονται ως επώνυμοι και όχι ως ανώνυμοι.
Οι Φαρισσαίοι της ελληνικής σκηνής είναι αριστοτέχνες στην επιλεκτικότητα και στο πως άλλοτε το άσπρο, το βλέπουν άσπρο και άλλοτε το άσπρο το βλέπουν μαύρο.
Για παράδειγμα δόθηκε στη δημοσιότητα και η φωτογραφία του 29χρονου που "μαστούρωνε" μικρές και έκανε σεξ μαζί τους.
Ο Διευθυντής του Κολλεγίου Αθηνών, Αθανασόπουλος και ο Υπουργός Παιδείας Κ. Γαβρόγλου μας επιβεβαίωσαν ότι στο Κολλέγιο Αθηνών υπάρχει και εξετάζεται καταγγελία για ότι καθηγητής "μαστούρωνε" με τον δικό του τρόπο μαθήτρια της Β Λυκείου (16-17 χρόνων...) και έκανε σεξ μαζί της...στις τουαλέττες του Αρσακείου.



Προβλέπουμε ότι στην έρευνα θα μείνουν και στο τέλος απλώς ύποπτος θα μείνει ο κ. Καθηγητής και η καταγγελία δεν θα αποδειχθεί. Έτσι έγινε και στο Αρσάκειο σε άλλη υπόθεση, έστι γίνεται στους ισχυρούς στην Ελλάδα.
Το ίδιο μας προέβλεψε ο Παύλος Τσίμας ότι θα γίνει και στο σκάνδαλο NOVARTIS.
Είπε δηλαδή ότι δεν υπάρχουν στοιχεία.

Σε άλλη εκπομπή του ίδιου ΜΜΕ καθύβριζαν τον Παύλο Πολλάκη για το πως ξέρει τι έχει μέσα η δικογραφία και για το τι είπαν οι μάρτυρες. Μάλιστα ο βουλευτής Ιάσων Φωτήλας (Ποτάμι-ΝΔ) έλεγε ότι τη δικογραφία την ...έστησε ο Πολλάκης και η παρέα του και δεν θέλουν να μάθει η αντιπολίτευση τι υπάρχει στη δικογραφία. Ετσι την κρατούν μυστική.


Τότε ο Παύλος Τσίμας πως ξέρει και προβλέπει ότι θα καταλήξει στο αρχείο και θα μείνουν μόνο οι υποψίες;
Εικάζει απλώς;
Σας θυμίζουμε ότι άποψή μας είναι ότι ο Παύλος Τσίμας ξέρει τι λέει και εννοούμε ότι παίρνουμε στα σοβαρά την πρόβλεψή του για την τελική κατάληξη.

Στην Ελλάδα τα μεγάλα σκάνδαλα κουκουλώνονται με τόσο αισχρό τρόπο, όσο δείχνει το θράσος της Φώφης, του Βενιζέλου και άλλων να μιλούν για το βρόμικο 1989, ως να μην υπήρξε καραμπινάτο σκάνδαλο λεηλασίας χρημάτων στο σκανδαλο Κοσκωτά και να μην γνωρίζουν ότι μόνο σε παρασκηνιακό "ντηλ" οφείλεται η με μια ψήφο αθώωση του Ανδρέα.
Μην ξεχνάμε ότι στην Ελλάδα μπορεί να καταδικαστεί ένας απλός πολίτης σε κάθειρξη πολλών ετών για κακούργημα και το 2017 έστω και αν δεν πιάστηκε με ούτε ένα ευρώ σε λογαριασμό, σε μαγνητοταινία, σε τσάντα.




Όμως στον παλαιό Καραμανλή ισχύει το "δόγμα" που "αναπτύχθηκε" επι Κοσκωτά ότι "δεν στέλνεις στο εδώλιο πρώην πρωθυπουργό". Και με αυτο το δόγμα ο Ανδρέας ξανάγινε πρωθυπουργός και η Δήμητρα βρέθηκε με μαιζονέτες, ενώ ο ελληνικός λαός ακούει τον Φαλσιανί να εμπλέκει τους Παπανδρέου στη λίστα, να χάνουν οι Παπανδρέου τη δίκη, να υπόσχονται έφεση και έφεση να μην κάνουν...
Ομορφιές...

Σημασία μεγάλη έχει το γεγονός ότι ο δικηγόρος - ποινικολόγος και εισηγητής του ΣΥΡΙΖΑ στην Εξεταστική Επιτροπή Σπύρος Λάππας μας είπε ότι και τεράστιο πολιτικό σκάνδαλο είναι η υπόθεση NOVARTIS και κατά τη δική του πληροφόρηση - εκτίμηση στοιχείων υπάρχουν αποχρώσες ενδείξεις ότι τα καταγγελλόμενα για χρηματισμούς είναι βάσιμα.




Κατά τις πληροφορίες μας οι μάρτυρες, όπως και ο μάρτυρας Λιβανός στο κάνδαλο Καρούζος έχουν "δεμένες" τις μαρτυρίες τους και με ηχητικά και άλλα (φωτογραφικά, λογαριασμούς κλπ) στοιχεία.
Το πως θα εκτιμηθούν μετά απο χρόνια στα ΠΟΙΝΙΚΑ δικαστήρια τα στοιχεία;

Δείτε την υπόθεση Παπαντωνίου. Σπιταρώνα με τον Γιάννη Σουρνάρα και τον (τότε) Γάλλο πρεσβευτή στο Αιγαίο...Λογαριασμός θηριώδης στη λίστα Λαγκάρντ για τον οποίο αρχικά είπε ψέματα..
Πόσα χρόνια πέρασαν απο την αποκάλυψη;
Σε ποιό σημείο βρισκόμαστε;
Κάτι μήνες φυλάκισης, εξαγοράσιμα, όλα και ο Κορυδαλλός γεμάτος με δυστυχείς η μικροαπατεώνες που "έφαγαν" μικροποσά...




θεωρούμε σχεδόν βέβαιο ότι στη δικογραφία θα υπάρχουν και στοιχεία μη σοβαρά. Ισως αυτά να αποτελέσουν τη "μάσκα" να κρυφτούν και σοβαρά.
Το σκάνδαλο novartis έχει έναν κατάλογο με ονόματα 4.000 γιατρών και κρατικών στελεχών που προωθούσαν τα φάρμακα της novartis, με υπερτιμολογήσεις, με αχρείαστες συνταγές, με διεξαγωγή πειραμάτων με συγκεκαλλυμένο τρόπο.

Το 2013 πριν έρθει στην εξουσία ο ΣΥΡΙΖΑ, κυβέρνηση ήταν ο Αντώνης Σαμαράς. Έβαλε τον πρώην υπουργό Υγείας Γιώργο Σούρλα στη θέση του γενικού Γραμματέα κατά της διαφθοράς και υπέρ της διαφάνειας.
Τότε ο κ. Σούρλας συνέταξε μια έρευνα - βόμβα και έγραφε για την τεράστια διαφθορά στο χώρο της υγείας και του φαρμάκου, για τις μίζες, για τις παράνομες τιμολογήσεις κλπ

Στις σελίδες 48, 74-75 της έκθεσης γράφει για την διαφθορά στο χώρο της υγείας με απτά παραδείγματα.
Αναφέρει ότι οι υπερτιμολογήσεις που πληρώνονται με περικοπές συντάξεων και μισθών φτάνουν και στο...2000%. Και μηχανήματα τριπλοπληρώνονται με τριγωνικές συναλλαγές στις οποίες μετέχουν οφ σορ απο φορολογικούς παραδεισους των ιδίων προσώπων. Ετσι μηχάνημα αξίας 75 εκατομ. υπερτιμολογήθηκε απο εταιρεία σε φορολογικό παράδεισο στα 150 εκατομμύρια. Δόθηκε επιδότηση 150 εκατομμυρίων και έτσι διπλοπληρώθηκε.
Φάρμακα αξίας 623 ευρώ, χρεώνονται στα ελληνικά νοσοκομεία προς ...3.300 ευρώ. Φάρμακο που παράγεται στην Ελλάδα πωλείται 800 ευρώ και το ίδιο στη Γαλλία πωλείται...200 ευρώ. Και πάει λέγοντας... Κατά τα άλλα δεν υπάρχουν στοιχεία...




Στην υπόθεση μπήκε και η δολοφονία του εκδότη Μαυρίκου στην Αττική οδό.
Η δολοφονία παρουσιάστηκε σαν το μοναδικό δυστύχημα αυτής της μορφής στον πλανήτη.
Μια ματιά στη διαδρομη του Μαυρίκου, στις δουλειές που έκανε, στους πολιτικούς φίλους που είχε, είναι αρκετή για να να αντιληφθεί κανείς γιατί ποτέ δεν ρίχτηκε φως στη δολοφονία του και στο ποιοί είχαν συμφέρον να του κλείσουν το στόμα...

Πριν απο χρόνια ένας δικηγόρος μας είπε σε μια πισίνα του Αστέρα της Βουλιαγμένης:
"Αν σηκωθώ και φωνάξω "απο εδώ ελάτε κυριε Εισαγγελέα σε κάποιον τυχαίο που έρχεται θα δεις πόσοι θα εξαφανιστούν απο αυτούς που κάθονται εκεί με βουλευτές και δημοσιογράφους"...
Εννοούσε το όργιο διαφθοράς και έδειχνε αρκετούς που αργότερα αποκαλύφθηκαν σε τεράστια σκάνδαλα.
Απο τότε και απο πάντα τους ήξεραν..



Σαν να μην πέρασε μια μέρα πιάστηκαν χθες στη Βουλή, την ώρα που πήγαν να μπούν στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ δυο επιχειρηματίες.
Πιάστηκαν γιατί είχαν καταδίκες για κακουργήματα (πλαστογραφίας, απάτης κλπ) και με την αίσθηση ότι δεν λογοδοτούν ποτέ έμπαιναν στα γραφεία για να δώσουν συμβουλές στα κόμματα αυτά πως να χειριστούν τα ψεύδη του ΣΥΡΙΖΑ για δήθεν διαφθορά...
Σαν να μην πέρασε μια μέρα απο τις εποχές εκείνες στις οποίες οι στενοί φίλοι βασικων υπουργών ήταν ακβιαστές, απατεώνες, σιτιζόμενοι απο τα κρατικά ταμεία με λεηλασίες κλπ.

Δεν ασχολούμαστε τόσο με τις καταθέσεις των μαρτύρων υπο προστασία όχι γιατί τις θεωρούμε αβάσιμες, αλλά γιατί περιορίζουν ένα τεράστιο σκάνδαλο σε διαλόγους πως αποδεικνύεται μια συνάντηση ή ένα μικροποσό.
Τα Μνημόνια και οι περικοπές ήρθαν στην Ελλάδα λόγω διαφθοράς και στόχο είχαν με αυτά οι Αμερικανοί (κυρίως) να σταματήσουν αυτό το αλισβερίσι μεταξύ γερμανικών (κυρίως) εταιρειών και Ελλήνων αξιωματούχων, δημοσιογράφων, μηχανικών, πολιτιών, γιατρών κλπ.
Δεν είναι καθόλου τυχαίο το γεγονός ότι η Γερμανία έμεινε χωρίς κυβέρνηση μέχρι να ικανοποιηθεί η απαίτηση των Αμερικανών να φύγει ο Σόϊμπλε και το Υπουργείο απο τα χέρια της ομάδας της Μέρκελ.

Στο διάστημα αυτό οι Αμερικανοί τσάκισαν εταιρείες - λαδωτήρια, όπως στη ΖΗΜΕΝΣ, στα αυτοκίνητα, στα φάρμακα...
Και στην κορύφωση των αποκαλύψεων για τα φάρμακα και τους γιατρούς, ήρθε στην Ελλάδα ο επίτροπος οικονομικών Μοσκοβισί και είπε ότι η πολιτική περικοπών και Μνημονίων στην Ευρώπη τερματίζεται και η Ελλάδα γίνεται κανονική χώρα...



πηγη

Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook




ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID