EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Ξεκίνησαν οι εργασίες στο Πάρκο Τρίτση για τη φιλοξενία προσφύγων (photos)

Της Ελευθερίας Σπυράκη

Στο Πάρκο Τρίτση ξεκίνησαν εργασίες από νωρίς το πρωί της Δευτέρας για την δημιουργία hot spot που θα φιλοξενήσει τους πρόσφυγες.

Η έκταση που θα χρησιμοποιηθεί υπολογίζεται στα 15 στρέμματα και πρόκειται να φιλοξενηθούν περίπου στους 1000 πρόσφυγες.

Την υλοποίηση του έργου έχει αναλάβει ο στρατός και αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός 10 ημερών. Ωστόσο τα παράπονα και οι ενστάσεις δεν έλειψαν από τους κατοίκους της περιοχής στον δήμαρχο, Νίκο Ζενέτο, αφού δίπλα από τα hot spot που θα δημιουργηθούν βρίσκονται σπίτια, σχολεία και αθλητικοί χώροι.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του Δημάρχου τα έργα δεν πρόκειται να επηρεάσουν τη ζωή των κατοίκων της περιοχή . Τα παράπονα που γίνονται από το πρωί είναι αποτέλεσμα της μη ενημέρωσης σχετικά με το εν λόγω έργο.



 

 







πηγη



ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID