EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

«Οργώνει» την Αττική MKO για να βρει άδεια σπίτια για μουσουλμάνους

Στα πλαίσια της εκπλήρωσης της προφητείας του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού, που λέει "μη κάνετε μεγάλα σπίτια θα σας βάλουνε κι άλλους μέσα", Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις  ψάχνουν άδεια διαμερίσματα, συγκεκριμένων προδιαγραφών, τα οποία θα χρησιμοποιηθούν για να φιλοξενηθούν οι παράνομοι μετανάστες μουσουλμάνοι.

Για παράδειγμα η ΜΚΟ PRAKSIS, η οποία έβγαλε στην δημοσιότητα πρόσκληση προς τους ιδιοκτήτες διαθέτουν τέτοιου είδους σπίτια. Θέτει συγκεκριμένες προϋποθέσεις ενώ την ίδια ώρα η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ιδιοκτητών Ακινήτων, δίνει συμβουλές για το πώς θα πρέπει να γίνονται οι μισθώσεις και τι πρέπει να προσέχουν.

Αναλυτικά:

«Το Σωματείο PR.A.K.S.I.S στα πλαίσια του Προγράμματος «RELOCATION SCHEME AND EMERGENCY REPORT» αναζητά προς μίσθωση διαμερίσματα, μονοκατοικίες σε όλη την Αττική με προδιαγραφές φιλοξενίας από 4 έως 6 άτομα. Να είναι άνω των 60 τ.μ, σε καλή κατάσταση, άμεσα διαθέσιμα, χωρίς οφειλές σε ΔΕΚΟ και κληρονομικές εκκρεμότητες.
Μετά την εκδήλωση ενδιαφέροντος, ιδιωτών - ιδιοκτητών, επαγγελματιών και εταιρειών διαμεσολάβησης θα υπάρξει επιτόπια εκτίμηση και αξιολόγηση από ειδικευμένη ομάδα της PR.A.K.S.I.S. προκειμένου να εισηγηθούν την μίσθωση των ακινήτων».

 Επομένως, αυτά που λένε για στρατόπεδα φιλοξενίας μερικών ημερών στέκουν, αφού μετά θα τους εγκαθιστούν μόνιμα εδώ, κανονικά σε σπίτια.





πηγη


ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID