EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ MATRIX

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ MATRIX

Όλα είναι ένας κύκλος τα ίδια και τα ίδια.

Η ψευδαίσθηση του χρόνου και της αλήθειας

Όλα είναι στιγμές και οι στιγμές ακαριαία γίνονται παρελθόν δηλαδή ένα όνειρο όπως όνειρο είναι και η ζωή που ζούμε διότι ποτέ δεν υπήρξαμε αληθινά σε αυτόν τον εικονικό κόσμο.





Τι είναι τι σύμπαν; Τι ακριβώς συνέβη με την μεγάλη έκρηξη ποιος την δημιούργησε; Και τι είναι αυτός ο κόσμος;
Ας εξετάσουμε τους τρεις χρόνους, για να δούμε αν υπάρχουν όπως τους εννοούμε εμείς εδώ στην Γη.
Η ζωή είναι στιγμές, διότι το παρόν δεν υπάρχει, εφόσον έγινε ήδη μέλλον, και το μέλλον παρελθόν.
Δηλαδή ένα όνειρο.

Όνειρο λοιπόν είναι και η ζωή που υποτίθεται πως ζούμε!

Θέλετε απόδειξη για αυτό; Πως γίνεται όταν κοιτάζουμε με τα τηλεσκόπια έναν μακρινό γαλαξία, να έρχεται στις οθόνες μας η εικόνα που «υπήρχε» όπως ήταν πριν 1.000.000 χρόνια για παράδειγμα;

Πως είναι δυνατόν να βλέπουμε μπροστά μας κάτι το οποίο είναι παρελθόν; Αφού το παρελθόν πέρασε και δεν υπάρχει πλέον…Ή Υπάρχει;

Αν δεν το καταλάβατε ακόμη, ζούμε σε έναν κόσμο όπου το παρελθόν το παρόν και το μέλλον συνυπάρχουν αλλά ζουν και μόνα τους.

Τι σημαίνει αυτό; Ότι έξω από τον πλανήτη μας συμβαίνουν πολύ παράξενα πράγματα, αλλά και μέσα στον πλανήτη μας,. Απλά δεν μπορούμε να παρατηρήσουμε μικρές αποστάσεις, μα μόνο σε μακρινές να δούμε τι συμβαίνει στ’αλήθεια και στους τρεις χρόνους.




πηγη


ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID