EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Ακόμα και αν έρχονται ειρηνικά θα τους κάνετε να νοιώσουν μίσος !!

Το 2016 ο πολιτισμός της χεστρας δημιουργεί στρατόπεδα συγκέντρωσις και απαγορεύει σε συγκεκριμένες εθνότητες να περνούν σύνορα η όχι… Ο πολιτισμός της χεστρας αποφασίζει ποιος είναι παιδί κατωτέρου θεου και ποιος όχι!

Μέσα στο μεγάλο σχέδιο ισλαμοποιησεις της Ευρώπης υπάρχει ένα μεγάλο κομμάτι πραγματικών ανθρώπων με ανάγκη , πραγματικών ανθρώπων που τρέχουν μακριά από τον πόλεμο … με το παιδί στην αγκαλιά ..!

Ποιος σχεδιαστής ειναι αυτός που θέλει να κάνει τελικά τον Ειρηνικό και σε ανάγκη πάτερα να νοιώσει μισος για το ανθρωπινό είδος;

Μέσα σε αυτούς τους ανθρώπους που τους αφήνουν νηστικούς έξω από τα σύνορα…που τους βάζουν στην διαδικασία να δουν την αδικία μετρημένη με την φυλή….είσαι Ιράκ περνάς…είσαι Συρία περνάς…είσαι Αφγανός δεν περνάς; …Αν είσαι μισός Ιράκ μισός Αφγανός τι κάνεις; ..αν η μανα είναι Συρια και ο πατέρας Αφγανός τι κάνεις ;


Μέσα σε αυτούς υπάρχουν και μερικοί πράκτορες της νόησις…αυτοί που θα φωνάξουν πρώτοι δεν παει άλλο….Ηθελημένα ..όταν πρέπει…και με ντουντούκα καινούργια που θα του δώσει η εδώ έτοιμος πρακτορισκος!!

Κοίτα τις εντολές που δίνει το σύστημα αδερφέ μου…κοίτα πόσο στημένες σαν σκακιέρα είναι ώστε να δημιουργήσουν το χάος για να φέρουν μετά την λυση….κοιτα αδερφέ μου πως μας την έχουν στημένοι σε όλους ειτε είσαι αφγανος ειτε είσαι καλαματιανος!

Δεν έχεις ιδέα πόσους έχουν στήσει …. πόσοι θα έρθουν σαν αλεξίπτωτα σύντομα να βάλουν ένα ακόμα λιθαράκι στο τελειωτικό σχέδιο!

Δες το όπως πρέπει αδερφέ…είναι ΑΝΘΡΩΠΟΙ εναντίων ΦΑΡΜΑΣ ..και αυτοί εκεί πάνω είναι όλοι ΤΣΟΠΑΝΗΔΕΣ με καλό μισθό…που δεν πρόκειται κανείς να σου δώσει λύση!!

Δες το αδερφέ μου… κοίτα όλες τις εντολές τους…όλες είναι έτσι στημένες … στον να ξεκινήσει ο τρελός επίθεση στον βασιλιά!







πηγη



ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID