EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Σχέδιο για Ευρωπαϊκή λίγκα, χωρίς ελληνικές ομάδες!

Κατά την διάρκεια της γενικής συνέλευσης του European Club Association, εκφράστηκε μία ριζοσπαστική πρόταση για ολική αλλαγή του ευρωπαϊκού ποδοσφαιρικού χάρτη.

Οι κορυφαίοι σύλλογοι της Ευρώπης φαίνεται πως θέλουν να δημιουργήσουν μία κλειστή λίγκα, στην οποία θα συμμετέχουν ομάδες που αγωνίζονται στο αγγλικό, το ισπανικό, το γερμανικό, το γαλλικό και το ιταλικό πρωτάθλημα, δηλαδή στα πέντε καλύτερα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Οι χώρες που βρίσκονται από την 6η μέχρι την 14η θέση της κατάταξης της UEFA, όπως είναι η Ελλάδα, θα αγωνιστούν σε μία δική τους διοργάνωση, η οποία θα λέγεται Subdivision 2.


Την παραπάνω πρόταση έφερε στο φως της δημοσιότητας ο βελγικός τύπος. Αξίζει να σημειωθεί πως εάν υλοποιηθεί, κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει με τις διοργανώσεις του Champions League και του Europa League, αλλά και το πόσο θα επηρεαστούν τα εθνικά πρωταθλήματα από την απουσία των μεγάλων συλλόγων.



πηγη


ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID