EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Για στημένο παιχνίδι μιλάει ο ΤΣΙΠΡΑΣ!!! και λέει: "Ξεπουλήσαμε την δημόσια περιουσία για να πλουτίσουν οι κερδοσκόποι σε βάρος του λαού".

«Οι εκτιμήσεις μας για την ολοκλήρωση του εγκλήματος σε βάρος της περιουσίας του Ελληνικού Δημοσίου επιβεβαιώθηκαν με το χειρότερο δυνατό τρόπο. Η ανακοίνωση της ανακεφαλαιοποίησης Τραπεζών και το δελτίου τύπου του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας σηματοδοτούν την έναρξη του μεγάλου κόλπου (colpo grosso το είχαμε ονομάσει), με στόχο το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας, για να πλουτίσουν ακόμη μια φορά οι ιδιώτες κερδοσκόποι σε βάρος των Ελλήνων φορολογουμένων.»

Αν νομίζετε ότι τα παραπάνω αφορούν ανακοίνωση κομμάτων της αντιπολίτευσης για την τρέχουσα ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών που προκάλεσε η περήφανη διαπραγμάτευση Τσίπρα-Βαρουφάκη χωρίς γραβάτα και με τα πουκάμισα έξω, γελιέστε.

Είναι η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ για την ανακεφαλαιοποίηση της Eurobank τον Απρίλιο του 2014. Τότε η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου είχε γίνει στην τιμή των 0,32 λεπτών ανά μετοχή με το ποσοστό του ΤΧΣ να υποχωρεί από το 95% περίπου στο 30%.
 
Η νέα ανακεφαλαιοποίηση έγινε σε μια τιμή ...τζάμπα. 

Οι τιμές των ΑΜΚ έγιναν σε ιστορικά χαμηλές τιμές αποτελώντας έτσι το δέλεαρ για τους υποψήφιους επενδυτές aka στην αρχαίζουσα συριζαικήν «ξεπούλημα δημόσιας περιουσίας σε ιδιώτες κερδοσκόπους».

Πόσες εκατοντάδες χιλιάδες εκείνη την εποχή φάγαμε αμάσητο το σανό που πουλούσε ο ΣΥΡΙΖΑ; Πόσοι έδωσαν επικές διαδικτυακές μάχες οι προοδευτικοί δημοκράτες αλληλέγγυοι για να αναδείξουν «άλλο ένα ξεπούλημα»;

Πόσοι κάνουν «στροφές 360 μοιρών»;

Σύντροφοι, όλοι εσείς που είδατε εξουσία και τρέχετε για τις καρέκλες, όλοι εσείς που σπεύσατε στα κόμματα για αναζήτηση προσωπικότητας, όλες εσείς οι απίθανες μετριότητες, υπέροχα τενεκεδάκια, καταλαβαίνετε τι κάναμε;

πηγη


ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID