EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Γέμισε ανθρώπους «ΖΟΜΠΙ» η Αθήνα – μια επιστολή Αστυνομικών που αν αντέχετε την διαβάζετε

Μας τρομάζει η αίσθηση ότι , « τα ναρκωτικά ΘΑ είναι πιο ελεύθερα » … κύριοι της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ , που ευτυχώς δεν γίνατε «αποδεκτοί » από την κοινωνία με επιχειρήματα περί βοτανολογίας .
Γνωρίζετε ότι απεξάρτηση ζητούν πολλοί χρήστες κάνναβης, οι οποίοι μετά από κατάχρηση της ουσίας δεν μπορούν να λειτουργήσουν στην καθημερινότητά τους, καθώς εμφανίζουν συχνά αδυναμία συγκέντρωσης, απώλεια μνήμης, προβλήματα από το κεντρικό νευρικό σύστημα, ακόμα και συμπτώματα ψύχωσης;

Φαντάζεστε μια δημόσια διοίκηση με τους μισούς υπαλλήλους με συμπτώματα ψύχωσης ;

Μας σοκάρει τα πάρτι των οργίων με ανταλλαγές συντρόφων που οργανώνει ένα από τα διασημότερα swingers club της Ευρώπης με έδρα την Ολλανδία, σε γνωστό ξενοδοχείο ανατολικά του Ηρακλείου ( στην λεβεντογέννα Κρήτη ) για ομαδικές διακοπές των μελών του…. είδηση που είναι η κορυφή του παγόβουνου στην πτώσης των ηθών που εκκολάπτεται με σκοπό το κέρδος .

Μας σοκάρει όμως περισσότερο η ποιότητα του Τουρισμού που παγιώνεται , μέσα από την οποία διαμορφώνεται η οπτική που εφ εξής θα βλέπουν την χώρα μας … σεξοτουρισμός και ναρκωτουρισμός είναι το οικονομικό μοντέλο στην Πατρίδα μας για το οποίο είμαστε περήφανοι ;

Με άλλα λόγια , μετατρέπουμε τον Τουρισμό μας σε μια εξαρτημένη «πόρνη» που κάνει τα πάντα , πουλώντας το κορμί της , για να «πάρει » την δόση της .

Διαβάστε όμως , όσοι αντέχεται τα παρακάτω :

Τους βλέπουμε στο ΜΕΤΡΟ να ζητιανεύουν , στις Πλατείες ..ξέρετε που , τα ξημερώματα , τις κρύες νύκτες , να περπατούν αγκαλιά με τον θάνατο , με τα πόδια τους γεμάτα πληγές από το «πάμφθηνο» ναρκωτικό shisha, που μεταμορφώνει του χρήστες του σε… «ζόμπι», την «κοκαΐνη των φτωχών , που τους γερνάει σε διάστημα έξι μηνών , με το δέρμα τους να έχει γεμίσει ρυτίδες , τα δόντια να έχουν σαπίσει, να έχει καεί το λίπος στο πρόσωπο τους , με αποτέλεσμα άνθρωποι 25 και 30 ετών να μοιάζουν αποστεωμένοι, ετοιμοθάνατοι, κάτι σαν ζωντανοί νεκροί.

Μέλος της ομάδας συνάντησε πρόσφατα στην Ομόνοια έναν άντρα που είχε κόψει και τα δύο του χέρια. Το αίμα έτρεχε ποτάμι αλλά εκείνος δεν καταλάβαινε τίποτα. Αν και έχανε αίμα δεν έδειχνε σημάδια αδυναμίας, ήταν στην «τσίτα» και άρχισε να βρίζει.

Άλλος ένας «θάνατος » όμως πλησιάζει . Το ναρκωτικό Krokodil που τρώει τη σάρκα του χρήστη . Τα άκρα σαπίζουν και αποκολλούνται , τα συμπτώματα σήψης της σάρκας επιταχύνουν και οι βρώμικες βελόνες που μολύνουν τους χρήστες με τον ιό του AIDS, της ηπατίτιδας και του ανθεκτικού στη μεθικιλλίνη χρυσίζων σταφυλόκοκκου, οδηγώντας τους σε δερματική γάγγραινα, βαθιά αποστήματα, και απώλεια των άκρων .

Οι εικόνες χρηστών σε προχωρημένο στάδιο είναι εμετικές , αδιανόητες . Πολλοί τοξικομανείς έχουν υποστεί μόνιμη εγκεφαλική βλάβη και προβλήματα λόγου και ομιλίας από το φάρμακο, αφού συχνά «σκάνε» τα αιμοφόρα αγγεία τους, αφήνοντας έντονη οσμή γάγγραινας και πληγές να φουντώνουν στο σώμα χαίνοντας πύον και «στάζοντας» ανθρώπινο λίπος …. η λέπρα μοιάζει παιδική ασθένεια μπροστά τους .

Το Krokodil, ή δεσομορφίνη όπως είναι η επιστημονική του ονομασία, είναι η λεγόμενη «σπιτική ηρωΐνη» που ξεκίνησε από τη Ρωσία και σταδιακά εξαπλώθηκε στις ΗΠΑ, και που δυστυχώς μέσω τον γνωστών οδών εμφανίζεται και στην Ευρώπη .

Και τα δύο που προαναφέρθηκαν , όπως και το επόμενο που αποτελεί εφιάλτη , έχουν τα ίδια κοινά , τις ίδιες ψυχικές συνέπειες με την ηρωίνη και τα απίστευτα φθηνά υλικά με τα οποία μπορούν να κατασκευαστούν , υλικά που βρίσκονται εύκολα …. λύσεις πιο φθηνές για τους Τοξικομανείς … λόγω οικονομικής κρίσης.

Το Ναρκωτικό Flakka, που κάνει το χρήστη Κανίβαλο , αν και πολύ πιστεύουν ότι το flakka είναι η γέννηση ενός ακόμα μύθου για τα ναρκωτικά που έχει προκληθεί από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης , εντούτοις υπάρχουν καταγεγραμμένα περιστατικά που επιβεβαιώνουν την συμπεριφορά των χρηστών του ναρκωτικού αυτού , σε ένα εξ αυτών , ο χρήστης υπό την επήρεια , τρώει το πρόσωπο του φίλου του και επίσης τοξικομανή , ο οποίος φωνάζει απελπισμένα βοήθεια .

Γιατί κάναμε την αναφορά σε αυτά τα Ναρκωτικά ;

Για να διαπιστώσουμε την κατάληξη που επιφυλάσσει πλέον αυτός ο δρόμος , μια επιπλέον κατάληξη που είναι ίση με τον θάνατο. Μια κατάληξη που μεταμορφώνει την κοινωνία σε Κανίβαλο που «τρώει τα μέλη της ».

Για να συνειδητοποιήσουμε ότι , όλα τα στάδια ναρκωτικών είναι συγκοινωνούντα δοχεία μεταξύ τους .

Η ινδική κάνναβη π.χ είναι προπομπός της επαφής με τα «σκληρά» ναρκωτικά , αφού σύμφωνα με ερευνητικά δεδομένα ένα ποσοστό ατόμων που ξεκινάνε με ινδική κάνναβη ή είναι πειραματιζόμενοι, ή είναι περιστασιακοί, ή χρήστες, στη συνέχεια επειδή μπαίνουν στην κουλτούρα της χρήσης, μπορούν να μπουν και σε άλλες παράνομες χρήσεις, όπως είναι η ηρωίνη …. έτσι σταδιακά ετοιμάζονται και τροφοδοτούνται με τέτοιους « σταθερούς πελάτες » τα διάφορα κυκλώματα διακίνησης .

Η χρήστες ηρωίνης στην συνέχεια , αναζητούν φθηνά υποκατάστατά της … λόγω οικονομικής κρίσης ( το χαρτζιλίκι δεν φτάνει , η επαιτεία δεν αποδίδει ) , μερικά από τα οποία περιγράψαμε παραπάνω .

Για όσους έχουν ακόμα τα λογικά τους – στο θέμα αυτό – ας προστατέψουν τους δικούς τους ανθρώπους , τους ανθρώπους που αγαπούν από τέτοια μονοπάτια … και όλοι μαζί την κοινωνία .

Για όσους σκέφτονται «επιχειρηματικά » και επίσημα να επενδύσουν στον θάνατο αυτό , μέσα από τα κόλπα που κατεργάζονται , να ξέρουν ότι θα βρουν ένα ανυπέρβλητο εμπόδιο , έναν αντίπαλο που δεν θα τους αφήσει να μετατρέψουν την κοινωνία μας , σε κοινωνία ΖΟΜΠΙ , την Ελληνική Αστυνομία , με τους δικούς της ηθικούς απαράβατους κανόνες .

Για όσους έχουν την ευθύνη της απεξάρτησης να ξέρουν ότι το σύστημα αντιμετώπισης τέτοιων καταστάσεων από την «κατασκευή του » διακατέχεται από μια υποκρισία . Εστιάζουμε στο πώς να αντιμετωπίσουμε τα «άρρωστα » αυτά άτομα , με νέα υποκαταστήματα , δωρεάν σύριγγες μιας χρήσης , κρατικές επιχορηγήσεις και δαπάνες κ.α ενώ , ατονούμε εγκληματικά στον τομέα της πρόληψης .

Με άλλα λόγια , «περιμένουμε » τις ορδές των ΖΟΜΠΙ να καταφθάσουν για να δικαιολογήσουμε , δαπάνες και να δείξουμε ότι αγωνιούμε… για όσους είναι πλέον «τελειωμένοι »….. και η υποκρισία στο μεγαλείο της και « κινείται το χρήμα » μέσα από την « βιομηχανία» των νεκροζώντανων που διατηρούμε , δηλώνοντας «αδυναμία».

Εν τω μεταξύ , γεμίζουν οι Φυλακές ( υπερπληθυσμός που γεννάει την βία στις φυλακές ) με τοξικομανείς , η νεολαία «μαθαίνει » να ζει στον κόσμο των παραισθήσεων και σε λίγο θα αντιδρά με διαδηλώσεις … εάν αποπειραθούμε να την «ξυπνήσουμε ». Από την άλλη , η κοινωνία μοιάζει σαστισμένη και συνεχώς αποπροσανατολισμένη … από τη νέα ΣΟΚ είδηση … π.χ στην περίπτωση της 4αχρονης μικρής , που φαίνεται να σκότωσε ο ίδιος της ο Τοξικομανής πατέρας .

Ο εχθρός όπως έχουμε ξαναγράψει , είναι ύπουλος , υπομονετικός , μεθοδικός και αποφασισμένος .

Οι πόλεμοι φαίνεται πλέον ότι δεν διεξάγονται με όπλα , αλλά με ένα μίγμα , πρόκλησης φαινομένων σήψης στο εσωτερικό των κοινωνιών , υπνωτισμού των μαζών και οικονομικού στραγγαλισμού .

Ας καλύψουμε να νώτα μας .

Ας ξυπνήσουμε επιτέλους … σαν κοινωνία , και να απαιτήσουμε . Αυτή ας είναι μια νέα μορφή «κοινωνικού συνδικαλισμού »

Υ.Γ Κρατήστε αυτό το άρθρο και ξαναδιαβάστε το μετά από 5 χρόνια.

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ

h.t.police100@gmail.com

policeonline.gr 



ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID